hf-380
HeavenFresh_HF380HF380hf-380a_5hf380a_life_style_01hf380.

Ιονιστής-Καθαριστής Αέρα Heaven Fresh HF 380

 379.00

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: Ιονιστής-Καθαριστής Αέρα Heaven Fresh HF 380 Κατηγορία:

Καθαριστής αέρα – Ιονιστής HF 380  δωματίου 70 τ.μ./ώρα

 

Ειδικός για το άσθμα, αλλεργίες, καπνό τσιγάρου

Ο καθαριστής αέρα – ιονιστής νέας γενιάς HF 380 του καναδέζικου οίκου Heaven Fresh είναι ίσως ο πιο τεχνολογικά εξελιγμένος καθαριστής αέρα που υπάρχει στη διεθνή αγορά σήμερα και γι’ αυτό πολλοί γιατροί τον προτιμούν για το ιατρείο τους. Διαθέτει 7 στάδια καθαρισμό του αέρα, ανιχνεύει την ποιότητα του αέρα του δωματίου με ενσωματωμένους αισθητήρες, κάνει διάγνωση και ειδοποιεί όταν η συσκευή χρειάζεται καθάρισμα, καθαρίζει τον αέρα έως και 99,7% από μικροσωματίδια, βελτιώνει την υγιεινή του δωματίου και τέλος αναζωογονεί τον αέρα στο σπίτι, το γραφείο, το ιατρείο. Καθαρίζει τον αέρα χώρου 60 τ.μ. μέσα σε μία ώρα.

  • Ο HF 380Α σας εγγυάται την εξάλειψη αιωρούμενων σωματιδίων PM10 και PM1, μορίων σκόνης, αλλεργιογόνων, γύρης, μικροσκοπικών οργανισμών (βακτηρίδια, γύρης, κλπ.), κάπνας (π.χ. τσιγάρου) και της δυσοσμίας. Μια ισχυρή γεννήτρια ιόντων παράγει αρνητικά φορτισμένα ιόντα εξαλείφοντας έως 30 δισεκατομμύρια βακτηρίων, ιών και μικροοργανισμών το δευτερόλεπτο. Η παραγωγή ενεργού οξυγόνου είναι σε θέση να καθαρίζει τον αέρα, να εξαλείφει τον καπνό από τα τσιγάρα και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.
  • Ο ιονιστής HF 380 διαθέτει 5 σκάλες λειτουργίας του ανεμιστήρα. Αθόρυβη, Χαμηλή, Μέτρια, Υψηλή και Αυτόματη. Στην αυτόματη λειτουργία ο ιονιστής αυτορυθμίζεται κάνοντας πρώτα διάγνωση της δεδομένης ποιότητας του αέρα στο χώρο με τους αισθητήρες σωματιδίων και οσμών! Ο μέγιστος καθαρισμός του αέρα είναι 3 κυβικά μέτρα το λεπτό = 180 κυβικά μέτρα αέρα την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας ενός δωματίου 70 τετραγωνικών μέτρων έχει πλήρως καθαριστεί σε μόνο μία ώρα.
  • Ο ιονιστής Heaven Fresh HF 380 διαθέτει επίσης χρονοδιακόπτη. Μπορείτε να επιλέξετε για πόσο χρόνο ο ιονιστής θα λειτουργήσει (από 60 λεπτά έως 8 ώρες). Με το πέρας του χρόνου ο HF 380 θα σταματήσει τη λειτουργία του. Η κατανάλωση ρεύματος του ιονιστή HF 380 είναι μόνο 80W στην Υψηλή λειτουργία.

Ο Καθαριστής Αέρα – Ιονιστής HF 380A της Heaven Fresh διαθέτει ένα συνδυασμό φίλτρων, τοποθετημένα  κατ” αυτόν τον τρόπο που η  αντικατάσταση των φίλτρων είναι πραγματικά πολύ εύκολη και γρήγορη. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί το μικρό κόστος συντήρησης

Πλενόμενο Προφίλτρο

Εξαλείφει μεγαλύτερα σωματίδια (σκόνη, τρίχες, τρίχωμα κατοικίδιων, κλπ.) και επιμηκύνει τη ζωή των φίλτρων καθαρισμού του ιονιστή.

 

 

Υψηλής ποιότητας φίλτρο HEPA Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα

2 σε 1 Φίλτρο απαραίτητο για αυτούς που υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα, αυτό το φίλτρο Hepa είναι εργαστηριακά ελεγμένο ότι καρακρατά το 99,97% των βλαβερών μικροσωματιδίων στον αέρα ( μεγέθους έως και 0,1 microns), συμπεριλαμβανομένων ψιλής σκόνης (PM1), γύρης, βακτηριδίων, μικροβίων και ρύπων, συγχρόνως το Carbon φίλτρο απορροφά δυσάρεστες οσμές,τοξικά αέρια, βλαβερό χημικό καπνό απο το τσιγάρο, αναθυμιάσεις μπογιάς κτλ.

Φωτοκατάλυση: Πλενόμενος Συλλέκτης Σκόνης Plasma

Φωτοκαταλυτικό φίλτρο, υψηλής ποιότητας ηλεκτροστατικά φορτισμένο πλέγμα σκόνης, που αιχμαλωτίζει σα μαγνήτης τον καπνό του τσιγάρου, τη γύρη, τη σκόνη, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος των κατοικίδιων ζώων και άλλα βλαβερά μικροσωματίδια και ρύπους που βρίσκονται στον αέρα.

 

Λάμπα UV (Ultraviolet Light Irradiation)

Συνιστάται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων – Το υπεριώδες φως αποδομεί τη μοριακή δομή της μούχλας, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων, κάνοντάς τα ακίνδυνα. Χρησιμοποιείται από ιατρούς και οδοντιάτρους σε ιατρεία και νοσοκομεία γιατί προστατεύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Tio2 (Titanium Dioxide)

Νανοτεχνολογία που χρησιμοποιείται μπροστά από από τη Λάμπα UV προκειμένου να αυξάνει την αποτελεσματικότητα της UV και έτσι να καθαρίζει τον αέρα πιο αποτελεσματικά. Το φίλτρο φωτοκαταλυτικής οξείδωσης (TiO2) είναι ντυμένο με διοξείδιο του τιτανίου, που παράγει υψηλής δραστικότητας ιόντα και ηλεκτρόνια όταν συνδυάζεται με το υπεριώδες φως UV. Αυτά τα ιδιαιτέρως αντιδρώντα ιόντα προσκολλώνται σε χημικά μόρια, βακτήρια και σε ενώσεις που προκαλούν οσμές, καταστρέφοντάς τα μέσω της οξείδωσης.

Αισθητήρες ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Ελέγχουν το επίπεδο ρύπανσης του χώρου σας και προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις λειτουργίας του συστήματος καθαρισμού του αέρα (ένταση ροής του αέρα), προκειμένου να επιτυγχάνεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα καθαρισμού. Θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε την άμεση ανταπόκριση του καθαριστή – ιονιστή αέρα στις διάφορες πηγές ρύπανσης (καπνός τσιγάρου, τοξικά που χρησιμοποιούνται στα καθαριστικά χώρου, σκόνη, γύρη, κλπ). Θα εκπλαγείτε επίσης με το πόσες πηγές ρύπανσης υπάρχουν στους κλειστούς χώρους που ζούμε. Δεν έχετε παρά να περάσετε από ένα κατάστημα συνεργάτη μας.

Αισθητήρες διάγνωσης

Σας ειδοποιούν όταν είναι καιρός να αντικαταστήσετε τα φίλτρα, τη λάμπα UV ή να καθαρίσετε το συλλέκτη σκόνης. Αποτελεί εγγύηση ότι το σύστημα καθαρισμού αέρα θα λειτουργεί πάντα με μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Συνεχής παραγωγή αρνητικών φορτισμένων ιόντων

Συμβάλλει στην επαναφορά των ιδιοτήτων καθαρισμού των αρνητικά φορτισμένων ιόντων, που υπάρχουν στον καθαρό αέρα της φύση και που καταστρέφονται στις αστικές περιοχές. Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό στον καθαρισμό του καπνού, στην ελάττωση των επιπέδων μονοξειδίου του άνθρακα, στην καταπολέμηση μολυσματικών ασθενειών που μεταφέρονται με τον αέρα, μειώνει την κόπωση, αυξάνει την ευεξία και την συγκέντρωση