Puredry Hellas E.Ε.

Η Puredry Hellas E.Ε. ιδρύθηκε το 2015 από μια ομάδα έμπειρων ηλεκτρολόγων μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών, χημικών, εξειδικευμένων στους τομείς  του καθαρισμού του αέρα με ιονισμό, την ύγρανση – αφύγρανση του αέρα και των συστημάτων φίλτρανσης του νερού.

Με βάση την εικοσιπενταετή εμπειρία του ιδρυτή της, και σκοπό την ισχυροποίηση της θέσης της στην Ελληνική αγορά, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην υψηλή ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της.

Με έδρα την πόλη της Δράμας του νομού Δράμας η Puredry Hellas E.E. συμβάλλει έτσι στην αποκέντρωση, και κατά συνέπεια στον δημιουργικότερο χρόνο των στελεχών της.

Η Puredry Hellas E.Ε. δίνει το όνομά της brand name “Puredry” σε καινοτόμα προϊόντα νέας τεχνολογίας που σέβονται το περιβάλλον και έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, επίσης αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως η Heaven Fresh, Aqua Filter, Day4 Energy κ.α..

Η διάρθρωση της ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση των συνεργατών της. Για το λόγο αυτό, η Puredry Hellas EE εστιάζει όχι μόνο στο pre-sales service αλλά επιπλέον στο after-sales service, μέσω του Τεχνικού της Τμήματος και με γνώμονα πάντοτε την άριστη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών της.
Στην εταιρία είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάνουμε ώστε η αγορά ενός υγραντήρα, αφυγραντήρα, καθαριστή αέρα και φίλτρου νερού να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη για τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι παρέχουμε τις σωστές πληροφορίες έτσι ώστε οι πελάτες μας να αγοράσουν το σωστό προϊόν που θα δώσει την οικονομικότερη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα τους, αυτό αναδεικνύει και το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού μας. Για παράδειγμα, ένας αφυγραντήρας που είναι άριστος για ένα σκάφος ή για μια αποθήκη τη διάρκεια του χειμώνα μπορεί να μην είναι κατάλληλος για χρήση σε ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων. Για τον λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει τους “οδηγούς αγοράς” για να καταστήσουμε για εσάς τη διαδικασία επιλογής του προϊόντος πολλή απλή.

Τα προϊόντα Puredry θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα και στο Εξωτερικό, βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς εδώ

Η Puredry Hellas EE αφουγκράζεται τις εκάστοτε συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά και δεσμεύεται να στηρίζει τους συνεργάτες της με συνεχώς βελτιωμένες υπηρεσίες αλλά και καινοτόμα προϊόντα.

Η Puredry Hellas EE συμμετέχει στις μεγαλύτερες διεθνής αλλά και τοπικές εκθέσεις παρουσιάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα της.

Βεβαίως σε περίπτωση που έχετε απορίες ή ερωτήσεις εμείς θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά  στο (0030)  2521 103265 & (0030) 6981 665010  και με email στο info@puredryhellas.com & service@puredry.grinfo@puredry.gr

Για τις ηλεκτρονικές σας αγορές μπείτε στο

e-shopnow.gr